Arta Prekazi(make-up artiste)

Arta Prekazi, e lindur në Mitrovicë. Tani jeton dhe punon në Prishtinë. Ka të mbaruar shkollën e grimit në Stamboll, Turqi. Ka punuar në Star TV dhe Kral TV dhe ka një eksperiencë të gjatë pune edhe në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri duke përfshirë shumë TV seriale, reklama, video klipe dhe organizime të ndryshme të bukurisë Brenda Kosovëq por kohëve të fundit edhe me Fashion TV të Parisit.